Sandra + San Francisco = Sant!

San Fraciscoär den bästa staden jag satt min fot i! Staden har allt känns som man kan göra obegränsat med saker i denna stad. Nu ska nu få höra om helgens bravader!
I lördags träffade jag Tonja en tjej från oriention som bor har i SF. Vi tog en båttur och vi fick verkligen se San Fracisco från ens rätta sida, dimmigt. Det är något som verkligen inte förvånar än i den staden om det är dimmig dag, det som snarare förvånar än är om en dag skulle vara helt klar. Vi fick i alla fall se SF skyline, Golden gate bridg, Alcatraz och lite mer. Vi fick oss även en historia lektion!
Riktigt underbar dag!
På söndag var det upp tidigt som gällde in till SF för att gå på Now and Zen fest. En gratis konsert! Med bla The goo goo dolls (enda anledningen jag gick). Där hängde jag med Ilka Tess och Ellinor. Sjukt mysigt, dock så regnade det lite smått i början. Och de var de första dropparna av regn jag har sett sen jag kom hit för nästan två månader sen.
Efter konserten trog v till Cheescake factory där vi super trötta totalt flippa ut!
Så när vi kollade på cheesecakce menyn var det bara flams vi skojade om att beställa "Low carb cheesecake" with extra carbs och det fanns även en cheescake en som hette något med Upside Down vi tyckte det var  jätte roligt, så vi skämtade om att beställa en "Low carb cheesecake with extra carbs,  and upside down". När Tess behövde gå på toaletten fick jag och Ilka en snilleblixt!  Vi skulle beställa en cheesecake till Tess så vi bad servitören att vända den upp och ner! Haha galet! När hon kommer tillbaka så hade vi redan beställ ( hon hade beställt en "fresh strawberry cheesecake") och när hon får den så är den upp och ner! Sedan kommer servitören och frågar henne "do you enjoy our new strawberry upside down?" Hysteriskt kul vi skratta tills vi tappade andan.
Vad brist på mat och energi kan få en att flippa ut! Haha.
Jag hade i alla fall en underbar helg!
Lite bilder:
Lördag:
Sf sky line
Golden gate i dimman
En anledning till att SF är så underbart, det är blandat med gammla och nya byggnader
Söndag:
Now and Zen fest, The goo goo dolls
Ellinor och Ilka
Fingrar, händer och Tess
Kram
Sandra

The Script!

Så idag var det The Script som gällde! Kan ju inte annat än säga att konserten ägde!
När det kommer till musik för mig så är inte jag så inne i själva bandet utan istortsett bara musiken. Så jag kan sväva iväg med blicken och se almänt ointresserad ut men det jag egentligen gör är att njuta av musiken.
Jag kan ju inte annat än säga att de var verkligen jätte bra live. Vissa band eller artister för den delen suger verkligen live men inte The Script. De hade verkligen scen närvaro och man insåg även att deras musik inte är specielt mixad på deras skiva vilket verkligen är ett plus. Förbandet var också riktigt bra och sångaren var lite ögongodis. Haha.
Det ända jag skulle vilja ändra med konserten är alla skrikande tjejer med sina extrema skrik som var i för hög ton art! Men vad ska man göra, man kan inte få allt i livet! Bra var de i alla fall!
Här kommer bilder:
Förbandet
Sångaren i The Script tror han hette Danny eller nått sånt
Ljuset var så jäkla snyggt på deras konsert
My partner in crime, Ilka!
Awesom kväll imorgon blir det SF!
Kram
Sandra

Torsdagar är bättre än fredagar...

...och nu ska jag berätta varför: Jo för det är på torsdagarna som man inser att "imorgon är det fredag, fan vad härligt!" Alltså så längtar man till helgen och man vet att snart får man chilla. Fredagar brukar mena att det praktiskt taget är helg vilket brukar resultera i att tiden bara försvinner och sen är de måndag igen! Alltså så gillar jag torsdagar mer för då kan du längta till helgen. Den är ännu inte borta, eller ännu värre det är inte måndag än vilket resulterar i att du måste vänta FEM dagar innan helgen! Haha, jag är lite konstig jag vet. But tell me somthing I didn't know!
Så idag skulle jag väcka barnen men tio min innan väckarklockan ringer kommer min VM in i mitt rum och väcker mig. Hon hade nämligen glömt sin bil på Bart stationen eftersom hon hade åkt med min VP hem från jobbet igår. Och eftersom hon behövde jobba så självklar skjutsade jag henne. Sen var det att få upp barnen. Iväg med dem till skolan. Fem timmars frihet. Hämta dem skjutsa till Swimclass. Plugga läxor. Sen kom min VM hem. Åt middag
Sen var det iväg och hämta Tess på bart sationen. Och jag var förstås sen som det var, och tror ni inte bron f*n går upp så jag måste stå och vänta. Så det slutade med att jag var 15 minuter sen. Så Tess hade fått stått och väntat i Okland i 15 min, man vill inte vänta där!  Tur att de rör sig mycket folk runt bart stationen och poliser. Haha.
Efter det så åkte vi och köpte lite middag till Tess. Sen tog vi två laktosintolleranta tjejer oss till ett ställe som säljer frozen yogurth. Smaskigt! Sen cruzade vi bara runt i Alameda och njöt över faktan att det är fredag imorgon!
Men nu är det tid för sänngen. I morgon är det upp igen men på kvällen är det The Script med Ilka som gäller!!
Kram
Sandra

Vad händer?

Så denna helg har varit sjukt bra.
Det började med att L officellt blev 8 år i fredags. Så det firade vi med lasange och presenter. Oj vad han fick presenter. Men han förtjänar dem, han är en sånn söt liten pojk. Sen tog jag det bara lungt och sommnade typ tio sjukt tidigt!
Igår åkte jag till Ilka vi tog en tur till Target och Ikea. Hade ingen större lust att stanna hemma eftersom L hade sitt födelsedags kalas vilket innebar 6 pojkar som sprang runt och skulle sova över. Så jag sov hos Ilka istället. Vi sökte på lite konsert vi ville gå på. Så förutom The script och The goo goo dolls nästa helg så blir det en Paul Simon och Katy Perry konsert för våran del. Och Ev Iggy and the Stooges för mig. Älskar verkligen detta område när det gäller konsert!
Så idag ska jag vara barnvakt eftersom mina världföräldrar behöver hämta sig lite efter en dag och natt med 6 ungar utöver sina 3. Haha. Så jag har lite planer för oss! Så om det inte är något läxläsande så ska vi ha det skoj!
Tänkte bjuda på lite bilder. Är så dålig på det!
Fredag:
Sjukt goda cupcakes
Av mig fick L en fjärrstyrt helikopter (som knappt synns på bilden)
Av sina föräldrar fick han en fjärrstyrd bil
Lördag
Fick min biljett!
Facerrape:a Ilka
Hittade ett chips format som ett hjärta

Amerikat - 20 saker jag har reagerat på

Så efter att ha varit i detta land i mer än en månad så ska jag dela med mig lite av mina observationer. Belive me there are more
  1. Det är inte alls konstigt att se föräldrar komma springande med mjukiskläder se helt nyvakna ut med en kaffekop i ena handen och en unge släpande i den andra på morgonen när de släpper av vid skolan.-Jag är en av den bortsätt från föräldrar delen och byt ut kaffe koppen till en tekopp
  2. På eftermiddagen när det är dags för att hämta barnen ser samma föräldrar extremt upp piffade ut. -Jag är en av dem med!
  3. Man ser folk äta frukost i bilen och dra på läppstift när de är rödljus.
  4. Om ett rödljus går från grönt till gult så gasar man!
  5. Om du står stilla i mer än 10 s när ett rödljus går från rött till grönt så har du minst tre bilar som tutar på dig.
  6. Man får alltid ett trevlig bemötande i affärerna och de säger alltid något i stilen "hey how are you?" eller "good day mam" (vilket jag svarar "good morning" till, lyckat)
  7. Om man ler till någon man råkar få ögonkontakt med så ler de faktiskt tillbaka och ibland kan man till och med få ett "Hi" Till skillnad från alla som desperat kollar bort där hemma.
  8. Ett barn kalas betyder inte korv och tårta utan det ska vara något stort så som att vara på ett äventyrs land eller ha en hoppborg, desto större desto bättre. Och en goodie bag är ett måste!
  9. Äta ute inebär inte att det är något att fira, utan att man bara inte orkade laga mat.
  10. Folk ber konstant om ursäkt för att tex ha blockat gången i affären eller stött in i axen litte lätt.
  11. Att folk skriker på varandra på öppen gata reagerar folk knappast på. Det är vardagen.
  12. Allt ska vara så extremt fint på utsidan trädgården ska vara fin huset ska vara städat (men öppnar man garderoben så faller saker ut).
  13. De äter frukost till lunch med andra ord mackor.
  14. 10 g socker i en 31g snackbar är lite socker.
  15. Om man jobbar så jobbar man ordentligt, man gör allt för att klätra på kariärsstegen.
  16. Att barnen har en aktivitet varannan dag anses vara lite aktiviteter.
  17. Högtider planeras långt i förväg. Det pratas redan om Halloween och det är ca 2 månader kvar!
  18. Du blir konstant uppringd av en inspelad data röst som frågar om du är intresserad av att anteckna ett sjukt bra avtal! Nej tack!
  19. Bokstavligt talat så kan du få ALLT levererat till din ytterdörr!
  20. Folk är bara extremt intresserade av dig så fort de får reda på att du är svensk!

How you doing?

Hej med er alla där hemma. Hur står det till med er?
Vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men ibland orkar man bara inte! OKEJ!? haha.
Det har inte hänt så mycket,  Tess sov hos mig i Fredags, jag var i SF i lördags och söndags hänge jag med Ilka och Tess. Idag var det jobb. Fick min kamera i fredags BTW. Jag hade precis givit upp hoppet och då kom den! Skit vad grejer de var! Så jag har lekt med den hela helgen förstås. Så tänkte bjuda på lite bilder!
Vi började med att ta Spårvagnen till Golden Gate
Tess leker modell
Golden Gate i all dimma
Sen gick vi in igen till den extremt krokiga vägen
Väl uppe fick man den här utsikten!
På söndag drog vi till Taco bell
Sen chill på stranden
Där jag försöker leka proffsfotograf...
Men ger upp och tar ett kort på en glad Tess med hennes skvallertidning!
Gillar min nya kamera, den tar extremt bra bilder!
Kram
Sandra

Fredag, freaking sharks, korv och lön !

Äntligen är det fredag! Så skönt!
I morgon blir det SF och jag hoppas verkligen att min kamera kommer idag. Men det lär ju knappast hända! Kommer väll på måndag när jag inte behöver den på ett tag! Helgen är inte så superplanerad vilket känns skönt, får ta allt som det kommer.
Det börjar bli riktigt varmt här i Karlifonien. September och oktober är de bästa månaderna säger de. Och det gillar vi! Himmelen är helt klarblå idag och jag har fortförande inte sett en droppe regn sen jag kom hit! Hihi lite fuskigt tycker ni kanske där hemma.
Men nu ska ni få höra något (vissa av er kanske dumförklarar mig nu) men det finns banne mig hajar här! Jag visste inte om det förut, blev superförvånad! Så nu vill jag inte bada här! Haha! Hajar är ju fett läskiga ju. De kan ju komma och naffsa på ens ben, utan någon anledning! Okej jag vet att det inte är så stor chans, men bara för att man tänker så så kommer de komma och naffsa på mig jag svär! Jag som älskar att bada på djupt vatten, får hålla mig till grunt om jag ska bada här! Snyfft. Så frågan är om stranden här kommer komma till nytta för min del...knappast!
På tal om annat, testade turkeydogs idag. BLÄÄ! inte speciellt gott får hålla mig till vanliga hotdogs om det ska ätas korv. Hoppas de smakar som hemma. Och när vi ändå är inne på korvämnet så kan någon skicka mig en falukorv!? Okej det kanske inte är så smart, kommer nog inte vara så färsk när den kommer hit, men jag drömmer om falukorv och stuvade makaroner just nu. Skulle inte sitta dumt! Det är nog något jag kommer sakna jätte mycket! Svensk mat!
Annars är det inte så mycket jag saknar faktiskt förutom kramar av familj och vänner! Jag gillar kramar, OKEJ!? Tur att barnen är kramgoda de får stå ut med mina kramande och pussande, haha. Stackarna!
De är i skolan just nu så jag har dagarna lediga. Vilket resulterar i mycket läsande och surffande på internet. Ibland lite shoppande men ska försöka hålla lite hårdare i mina pengar. Jag har kommit på två sätt att spara. Jag har ju en nöd kassa som jag ska lägga $20 i varje vecka och $10 som straff om jag har tagit pengar därifrån. Sen så ska jag ta ut all lön på måndagar från veckan innan och spara den. Om man ska resa så behöver man cash! Jag sparar kontant orkar inte sätta upp sparkonto,  de har massa räntor som man inte förstår sig på etc. Om jag sparar dem på mitt vanliga konto så kommer de attförsvinna. You know how it is! Pengar bara försvinner, vet inte vart de tar vägen.
Det är därför det är så skönt att få lön varje vecka och inte varje månad som hemma. Jag har mer koll på mina pengar nu än vad jag hade hemma.  Ända nackdelen är att man har inställningen, "jag kan köpa den här tröjan jag får ändå min lön på måndag" hemma så väntar man lite för man vet att de är två veckor kvar tills man får sin lön igen. Tänk vilken skillnad de kan vara på vilken dag man får sin lön! Haha.
Men nu är det snart dags att hämta barnen!
Massa kramar
Sandra <3

1 freaking MONTH!

Yes its true, I have been here for one month now! Awesome!
Tiden går ju så snabbt att det är galet! Har varit här en hel månad nu. Känns som jag har varit här längre men samtidigt mycket kortare. Konstigt.
Man känner sig hemma men samtidigt inte, allt är fortförande nytt. Man går fortförande i sin lilla bubbla men den börjar bli tunnare.
Än så länge har jag inte hunnit med så mycket äventyr men det kommer, tro mig jag har planer! Hih, busiga planer!
Så igår fick jag världens bästa samtal på min mobil. MORMOR! Blev så glad att höra hennes röst! Då fick man lite hemlängtan. Saknar alla där hemma men de känns inte så långt borta, kanske har med internet och göra, who knows!?
Snart är det i alla fall helg, då blir det nog en trip till SF! Hoppas jag får min kamera innan det bara, skulle inte ha något imot att ta lite kort i SF eftersom vi ska turista lite mer.
Ne nu ska jag dusha och äta lunch.
Ha det topp!
Kram
Sandra

Au pair livet är inte lätt.

Jag har läst många bloggar under de senaste året, 95% är au pair bloggar. Många bloggar som jag har läst här nu åkt hem, bloggarna dvs inte bloggen. Det känns tråkigt men jag förstår dem ändå, vissa hade tyvär inget val.
Det är verkligen inte lätt att vara au pair. Många tror att de ska vara som att åka på ett års semseter, vilket det verkligen inte är! Detta är ett jobb. Vilket gör det hela svårare.
Sätt er själva i situationen. Du vill flytta utomlands ett år och au pair låter bra. Man får möjligheten att se mycket uppleva en ny kultur, samtidigt som man inte behöver hitta någonstans att bo, eller oroa dig speciellt mycket för hur du ska få allt att gå runt ekonomiskt. Du får ett boend, du får mat och du får fickpengar varje vecka på det. Det kan ju inte bli bättre!
Men sätt dig nu in i situationen att du ska lämmna allt du känner till, du ska lämna din trygga bubbla där hemma och ge dig iväg, själv! Du ska bo i en familj du inte känner. Du har max haft mailkontakt och pratat på skype eller telefon lite då och då. Du tror att du känner dem, men det gör du inte. Det du har att gå på är din magkänsla.
Du ska nu bo med den här familjen och du ska känna dig som en i familjen, men samtidigt så ska du jobba för dem. Alltså så måste du hitta en balans mellan att vara en i familjen, och en anställd. Det är inte det lättaste.
Samtidigt så måste du lära känna föräldrarna och barnen, vilket kommer leda till att du kanske ser saker som du önskar att du hade vetat om innan. Allt de sa när ni pratade innan du kom, stämmer kanske inte. De utelämnade saker osv. Du känner att de har ljugit för dig. Du känner dig besviken.
Eller så kan det vara så att det bara inte funkar mellan dig och en av föräldrarna, eller båda. Du kanske tycker de behandlar dig nervärderande, eller de behandlar inte barnen bra, det kan vara så enkelt att de inte bara klickar.
Barnen kanske verkar hur ursöta som helst på skype och hur föräldrarna beskrev dem. Men när du kommer dit så är de djävulens barn dem själva, de lyssnar inte på dig, de skriker fula ord åt dig, i vissa fall kanske de slår dig. Eller så kanske de bara inte klickar.
Du ska bo i en familj i ett år, du kommer hitta saker som du inte tycker om. Vissa är stora så du vet att du inte kan stanna, du väljer rematch eller åka hem. Andra saker är mindre, du kan hantera dem för de bra med familjen väger upp.
Och sen har du en kultur chock på detta.
Men nu ska vi komma till något annat som vi alla kommer att uppleva mer eller mindre. Hemlängtan!
Du är själv i början har du inga vänner, eller ytterst få, du har ingen att prata med. Alla är där hemma, din mammas kram kan inte få dig att känna dig bättre, för hon är för långt borta. Din pappas skämt kan inte få dig att le genom tårarna för han är för långt borta. Du kan inte ringa din bästa kompis för att gråta för hon är ligger och sover och du kan bara ringa från skype. Du är ensam.
Du känner dig ensam, och du har en kultur chock på det.
Au pair livet är ensamt, du kan ha många vänner men det är svårt att hitta så djupa vänskaper som du har hemma. Du bor i en familj som vill hjälpa dig och vill att du ska må bra (förhoppningsvis) men det är inte din familj!
Du kommer känna dig ensam.
-----------
Men nu till de positiva.
Du har förhoppningsvis turen att hamna i en bra familj förr eller senare. Där du känner dig trygg och omtyckt, de bryr sig om dig. Barnen älskar dig och ger dig många kramar och älskar när du busar med dem.
Du träffar många nya vänner och kanske kan få några för livet.
Du får uppleva en helt ny värld, du får resa och se mycket.
Du får en kultur chock men när den har laggt sig, så är du lycklig och stormtrivs.
Du har fortförande svårt att hitta balansen mellan att vara familjemedlem och anställd men det finns någon form av en balans.
Du tycker att redan efter en månad så har du alldeles för kort tid kvar i landet, och undrar hur du ska hinna med allt.
Du vet att du snart är hemma igen och det är lika bra och njuta av livet här medans du har chansen.
-------
Det jag vill säga med det här är: Det är inte lätt att vara au pair. Vissa kommer att glida mer eller mindre på ett bannanskal. Medans andra kommer att åka i en hällsikes bergodalbana med långa nerförsbackar och bara hoppas på att den tar slut snart eller att en lång uppförsbacke kan komma.
Men det finns ett ljus i slutet av tunnen, för vissa är det ljuset att åka hem för andra är det efter en tids kämpande.
Jag trivs här, jag har hade det jobbigt första veckoran, jag kände mig ensam och hade min kultur chock på det. Jag ville kasta in handuken. Men höll tag i den ett tag till. Vilket jag är glad för. Nu är det ljust hos mig jag åker i en uppförsbacke. Jag tog mig själv i kragen och försökte hitta vänner komma ut så mycket som möjligt. Hämta energi, och en morgon så vaknade jag och allt var bra, jag kände mig lycklig.
Det jag vill säga till er är, hang in there! Glöm inte att din magkänsla som du hade i Sverige följde med dig hit, så använd dem. Om den säger åk hem, åk hem. Om den säger rematch, gå in i rematch. Om den säger vänta lite, vänta lite.
Du känner dig själv bättre än vad du tror. Du vet vad du behöver, glöm INTE det!
Du är och endast du bestämmer över ditt liv. Du ska vara lycklig, glöm inte det!
Kram
Sandra
Bild från Tess, när vi hängde igår. :D


Jag bor faktiskt i USA!

Jag har nog inte fattat det än. Att jag faktiskt bor här, det är ju galet! Det går så sjukt snabbt att anpassa sig.
Jag har verkligen svårt att förstå det. Jag trode det skulle vara jobbigt att anpassa sig, och då är jag ändå väldigt anpassningsbar. Men det har gått förvånandsvärt lätt. Det knäppaste är att jag inte har haft speciellt mycket hemmlängtan heller. Jag hade det under de dagaran då jag hade det kämpigt. Men det har aldrigt varit så att jag vill packa och åka hem. Självklart så saknar man sin familj och sina vänner. Men än så länge är det inte så intensivt. För jag menar när man pratar med dem, så har inte alls mycket hänt. Det känns inte som om man missar något.
Det är konstigt att jag bor här, och inte hemma. Undra om man någonsin kommer att förstå det, tror inte det. Komiskt, eller vad!?
I dag så sov jag in sen hämtade jag upp Tess vid bart. Vi åkte och åt lunch på ett hamburgeställe som har vunnit massa priser för sina hamburgare. De var goda men inge specielt med dem, kanske kan ha något att göra med att jag valde bort hälften av alla tillbehör... Efter det åkte vi till stranden och gick där lite (för kallt för att bada eller sola) och efter det gick vi runt och kollade i affärer. Vi köpte cola och lite Ben and Jerys (de borde göra en laktosfri glass)! Så åkte vi hem till mig och  åt det, kollade på några avsnitt av Lie to me och bara hängde. Efter det var det dags att släppa av henne på bart igen. Det var riktigt trevligt. Det känns så skönt att jag har börjat få massa kompisar att hänga med. I  början så var jag lite ensam, men nu har jag folk jag kan hänga med! Känns skönt, att man av någon anledning blev  en social person. Haha.
Ne nu ska jag skriva lite brev och lite i min dagbok. Jag har en dagbok med som jag ska skriva ner allt i! Bland annat så skriver jag en lista i den med saker jag finner konstigt, som jag kommer dela med er i slutet av året när jag gör hälften av allt det själv! Haha.
Kram
Sandra

En dag i San Francisco

Har spenderat hela dagen i SF med Tess, vi hade det riktigt trevligt. Vi började med att spendera dagen med en sen lunch/tidig middag på cheescake factory. Smaskigt! Men eftersom det var lite mycket mat så tog vi med oss cheescaken till Aloman square där vi tog lite bilder och åt den extremt smuchiga men goda cheescacken. Sen vandrade vi vidare träffa en holländare påvägen snackade lite med han.
Sen blev det shopping och hela min lön försvann (men får den på måndag så det är lungt). Blev ett åar bruna converse, ett par mjukisbyxor lite scarfar från forever21 lite smink  en tröja från Old navy och lite mer saker. Är mycket nöjd med mina inköp.
Vi hade det i alla fall awesome! Så vi ska träffas imorgon och göra upp lite planer för vad vi vill hitta på det här året! Wieee! :D
Lite bilder:
Our heart is in San Francisco
Alomon Square
Den extremt goda men smuchiga cheescaken
Kram
Sandra

Ledig!

Så det är långhelg här i USA. Så  jag jobbade väldigt kort idag typ till ett. Sen åkte hela familjen och campade och jag är kvar här hemma. Jag ska försöka ta att bli frisk från denna förskylning. Men jag ska i alla fall ta mig en tur imorgon till SF med Tess. Men då ska jag vara påklädd. Jag säger det: åk aldrig till SF utan en scarf! Då får du en underbar förskylning!
Jag har det i alla fall mysigt har för mig själv. Lite tråkigt är det dock att inte ha någon att prata med. Men jag har roat mig själv med att kolla på film äta Ben and Jerys (smart när man är laktosintollerant) och så lite Sun chips! Så det blir några dagars ledighet här. Fokusen är på att bli frisk. Men även att träffa lite folk om kroppen tillåter det.
Nu är det snooze dags!
Kram
Sandra

Stolt Au pair

Idag blev jag riktigt stolt, när lilla S cycklade för sig själv. Vi övade lite igår och idag satte hon det! Hon behöver bara lite hjälp i starten och hon måste lära sig att inte använda fötterna som broms! Haha.
Man blir så glad när de gör något stort själv! Hon var hur överlycklig som helst över att hon faktiskt kan cyckla själv utan stödhjul! Det ända som var lite sorligt var att hennes föräldrar inte var med. Det är ju en sådan stor grej i barnens liv. Jag minns första gången jag cycklade utan stödhjul, jag minns vart jag var att min mamma var med och vilken cyckel jag hade! Det är något som man skulle vilja vara med om som föräldre. Så synd att de inte var här!
Men de fick sig en bild på sin stora tjej! Och de var sååå stolta över henne!
Dagen har varit bra förövrigt! Med undantag att jag fick punka på bilen! Och då pratar jag regält hål i däcket! Så ringde min värdmamma som ringde min värdpappa "det är vad hon gör när det är sådanna problem" Haha. I alla fall så kom det en snubbe som skulle hjälpa mig att byta men efter som det inte fanns någon luft i reservdäcket heller så kunde han inte göra det! Snacka om inkompitent tjänst, vilket min värdpappa sa med! Och snubben hade mage att kräva dricks med!
Annars har allt varit bra, beställde en systemkamera från Amazon med massa extra grejer! Blev en dyr historia men de är billigare här. Fick kamera huset med två linnser och massa övrigt tillbehör för ca 500 kr mer än vad kamera huset och EN linns kostar i Sverige!
Det är väll allt som har hänt. Eller har tackat nej till LA och kommer nog inte åka att campa heller med tanke på att jag har dragit på mig en UNDERBAR förskylning! Usch!
Snoriga kramar
Sandra

RSS 2.0