En stressig kväll.

Idag har jag förberät mig för att gå på min kurs. Med andra ord sova, haha kom hem efter jag släppt av barnen och tog mig en tupplur. Blev dock bara två timmar eftersom M och L slutade tidigt idag (12.30) skulle kunna ha snozat lite längre. Men nu har jag i alla fall fixat massa snack till mig. Så att jag kan hålla mig vaken. Har förmåga att somna till lite efter tre timmar lektion utan middag. (M sitter och "läser" vad jag skriver, låter skojigt, undra hur mycket hon förstår). Haha.
I alla fall så blir det stressigt snart. Först blir det åka till simskolan, som jag väntar på i en halvtimme sen tar min VM över och då måste jag springa hoppa in i bil race:a över stan hoppa på bart:en och hoppas jag hinner i tid till min kurs. Haha stressigt eller vad? (What am I saying? Säger lilla M)
S vill att jag skriver hennes namn, icke. För långt!
Aja,
Ha det bra
Kram
Sandra

Tjohej tjohå vad står på?

Tänkte bara visa lite livs tecken!
Jag lever annat kan man säga om min blog. Haha.
Allt är bra med mig ett nytt år är här och jag har börjat plugga så nu är det lite förändringar som händer.
Nyår firades i LA=galet!
Jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag kör nog videobloggar här efter eller mer vidobloggar eftersom det är lättare så. Sätta på kameran prata, stänga av, ladda upp och där är ett inlägg och man behöver inte lägga mer tid på det. Lat men så är det. Haha
Ha det!
Klipp från LA kommer nog upp
kram

RSS 2.0