Framtids planer ändras hela tiden.

Jag har spenderat min helg i Västerås där jag besökte min underbaraste Aurora som har börjat Högskolan. Vi hade det jätte trevligt!
Men det fick mig att börja tänka lite på mina egna framtids planer. Som har ändrats ganska mycket och ofta de senaste åren. Men nu har jag i alla fall hittat en utbildning som jag vill läsa kriminologi, i Sundsvall. Men jag har alltid velat åka utomlands innan jag pluggar vidare. Har varit inne på ett år men nu tror jag det bara blir ett halv år. Det är ganska lagom. Då kan jag börja på vårterminen då är förhoppningsvis konkurrensen lite mindre. Det blir nog att jobba som au pair i Tyskland, förbättra tyska kunskaperna och jobba med barn är ingen dålig kombination.
Det känns lite konstigt att man snart ska börja tänka på studier. Om nio månader har man tagit studenten och är antagligen på väg till Tyskland, och har sökt till universitetet. Jag känner mig inte så gammal, jag känner mig som en sextonåring. Men man mognar nog till sig lite när allt kommer till skott. Nu ska jag bara njuta av det sista och det bästa året på gymnasiet. Sen får vi se vart livet tar mig!

RSS 2.0