Lördag och jag vill ha godis

Idag så jobbade jag några timmar vilket var kul. Det roligaste var när ett 50 årigt fyllo kom och stötte på mig. Och han bad mig att skicka ett vykort till honom från USA. Vilka typer man möter på i sörvis yrket, men det fick mig att skratta i alla fall.
Och på vägen hem så tänkte jag att nu måste jag plugga men det behöver jag inte. Allt är avslutat i skolan. Känns så skönt.
När jag kom hem så kollade jag min mail och hade fått ett långt och utförligt mail från SI om hur matchingprocessen går till. Vilket var skönt att läsa trots att jag har läst allt som finns på min au pair in america sida så är det allt skönt att läsa allt på svenska.
Ne, nu ska jag laga lite mat sen ska jag nog åka till affären och köpa goooodis har värsta suget!
Vykort till Fyllot? ;P
Ha det bra, kram
Sandra

Kommentarer
Postat av: Tess

nej, precis, det känner jag också. Även om jag hade velat ha en liten 1åring så har jag ju fortfarande små barn. Många får ju barn som är över 10 så det är jag glad över att jag inte har! Och sedan finns det ju otroligt mycket mer man kan göra med ett barn som är 3 än ett barn som är 1. Och små barn som pratar engelska måste ju vara det sötaste som finns :)

2011-05-28 @ 17:50:28
URL: http://http:/tessusa.blogg.no
Postat av: Tess

Ja, det är verkligen jättesnart! Är väldigt nervös men samtidigt så skall det bli väldigt spännande! Vad är det för familj du skulle vilja hamna i? I vilken stad skulle du vilja vara?

2011-05-28 @ 18:40:54
URL: http://http:/tessusa.blogg.no
Postat av: Tess

Låter jättebra ju! Jag ville också ha en lite yngre, så det inte blir så att man bara är chaufför i familjen och kör barnen till skolorna hela tiden.. Florida hade ju inte vart helt fel! Härligt med värmen, men Washington verkar hur bra som helst!!

2011-05-28 @ 19:19:08
URL: http://http:/tessusa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0